Риба з начинкою з буряків: надзвичайно смачна та оригінальна страва.
У багатьох готельних ресторанах салати не подають у готовому вигляді, а пропонують інгредієнти для самостійного приготування. У невеликих піалах ви знайдете свіжу зелень, нарізану червону та зелену цибулю, скибочки помідорів, круглі часточки огірка, шматочки болгарського перцю, натертий сир... Таким чином, ви можете створити свій власний салат, як у конструкторі, додаючи улюблені компоненти і залишаючи ті, що вам не подобаються. Також ви маєте можливість обирати заправку відповідно до своїх смакових вподобань.
Цей підхід можна використати для створення закусочних рулетів.
Кулінар Ардія Діаманті радить наповнити баличну нарізку відвареним і натертим буряком.
-- Альтернативою сметані може стати оливкова олія, -- каже Ардія Діаманті. -- Буряк натирайте на велику тертку.
4 шматочки ніжно нарізаного балику
Один буряк середніх розмірів.
Часник – один зубчик.
Сметана — одна чайна ложка.
Зелень — це справжня насолода для смаку.
Оливки -- для декору
Варіть буряк, потім очистіть його і натріть на тертці. Додайте подрібнений часник і сметану. Оберніть начинку в рулетики з бекону. Прикрасьте страву зеленню та оливками.
Смачного вам!
Нещодавно кулінарка Наталія Калніна поділилася рецептом смачної закуски з простих буряків.
Досліджуйте також: Вінегрет зі справжнім сюрпризом: чому у відомий салат включають ложечку молока та цукор.