Простий рецепт печива: всього три складники у основі!
Якщо ви все ще в полоні у міфу про те, що пекти печиво -- це дуже складно, час розвінчати цей міф раз і назавжди. Освоївши технологію, ви зможете пекти його, коли захочеться. Крім того, що це смачно, ви заощадите чимало грошей, адже магазинне печиво коштуватиме значно дорожче.
Якщо у вашій родині є малеча, процес випікання печива стає справжнім кулінарним святом, яке залишиться в пам'яті дитини назавжди.
Рецептом ласощів, в основі якого лише три інгредієнти -- яйця, цукор та борошно, поділилася кулінарка Елла Іванова.
"Це печиво стане чудовим доповненням до вашого чаю або кави," — стверджує Елла Іванова. "Процес його приготування виявиться набагато простішим, ніж ви очікуєте, а смак порадує вас більше, ніж ви могли б уявити."
Печиво, посипане цукровою пудрою.
Збийте яйця з цукром до однорідної маси. Потім надішліть просіяне борошно. Викладіть тісто на деко, вистелене пергаментом. Залиште на хвилинку. Посипте цукровою пудрою, щоб утворилася апетитна скоринка.
Випікайте при температурі 180°C протягом 12-15 хвилин.
Смачного вам!
Раніше "ФАКТИ" ділилися рецептом економного сніданку для всієї родини — смачних сирних паличок на основі кефіру. А до святкового столу пропонуємо вам безпрограшний варіант — слойки з ароматними яблуками й м'ятою.