Ліниві хачапурі: прості рецепти для швидкого перекусу | FoodOboz
Домашні хачапурі можна готувати як у духовці, так і на сковороді. Дуже важливо - приготувати вдале тісто, а щоб хачапурі були ніжними, додайте багато сиру.
Кулінарний блогер опублікувала в Instagram рецепт неймовірно смачних лінивих хачапурі, які готуються на сковороді з щедрим додаванням сиру.
1. Для приготування тіста: змішайте всі інгредієнти до однорідності. Якщо це необхідно, додайте трохи більше борошна, але не перестарайтеся, адже тісто повинно залишатися м'яким і еластичним.
2. Сир натріть на велику тертку.
3. Тісто розділіть на дві частини, кожну розкотіть, трохи припорошивши борошном. Тільки небагато, бо борошно горітиме на сковороді. Викладіть сир, стежте, щоб не попадав на краї тіста, складіть і защепіть краї, далі трохи розкотіть.
4. Обсмажте на пательні без додавання олії на середньому вогні до золотистої скоринки з обох сторін.
Готові хачапурі змастіть вершковим маслом та подавайте гарячими!
На OBOZ.UA ви маєте можливість дослідити різноманітні рецепти: