Легкий паштет із печінки: кулінарний майстер поділилася простим і неймовірно смачним рецептом
Печінковий паштет - це надзвичайно смачна і корисна закуска, яка прекрасно доповнить будь-який прийом їжі, а завдяки цьому рецепту він завжди виходить бездоганним.
Шеф-кухар Валентина Кущ розкрила секрет приготування простого печінкового паштету: всі інгредієнти запікають разом, а потім збивають блендером до досягнення однорідної консистенції.
"Мій чоловік, який зазвичай не переносить печінку, їсть цей паштет із задоволенням. Це для мене справжній показник успіху," - підкреслила шеф-кухар.
Для того, щоб створити апетитний печінковий паштет, нам будуть потрібні такі інгредієнти:
Шеф-кухар також відзначила, що за бажанням можна додавати в паштет більше вершкового масла чи вершків, тоді буде хоч і калорійніше, але ще смачніше.
Печінку промиваємо. За необхідності зачищаємо, але це не завжди потрібно.
Вимиту печінку розміщуємо у форму для запікання, додаємо цибулю, нарізану на шість-вісім частин, моркву, подрібнену на невеликі шматочки, безкісточкові сливи, очищені зубчики часнику, вершкове масло та заливаємо вершками.
Поміщаємо в розігріту до 180 градусів духовку та запікаємо до повного приготування печінки (приблизно від 40 хвилин до 1 години). Потім перебиваємо все занурювальним блендером до однорідної консистенції, додаємо сіль і мелений перець за смаком.
"Спочатку паштет буде рідкий, але коли охолоне, то застигне", - пояснила шеф-кухар.
Досконале поєднання: фіналістка шоу "Мастер Шеф" поділилася рецептом соковитого м'яса зі сливами.
Не шкодуйте сиру: рецепт лінивого хачапурі на пательні, готується дуже швидко.