Грибний пиріг без тіста: польський рецепт | FoodOboz

Пиріг з грибами є дуже популярною стравою в Польщі. Його особливість в тому, що тісто вимішувати не доведеться, тому що в основі звичайна картопля, яку потрібно відварити. Все швидко пропікається і виходить дуже смачно.

Ідея приготування смачної польської запіканки з грибами була представлена на Instagram-сторінці фудблогерки Юлії Сенич (yuliia.senych). Не забудьте покрити її смачною заливкою зверху!

Складові:

Інгредієнти для заливки:

Метод приготування:

1. Очистіть та відваріть картоплю, після чого викладіть її в форму, покриту пергаментом.

2. Придавити каструлею чи тарілкою,щоб сформувати дно запіканки (можна товкачкою). Діаметр форми 26 сантиметрів.

3. Обсмажте філе на вершковому маслі до появи золотистої скоринки.

4. Додати сіль і перець відповідно до вашого смаку.

5. На поверхні запіканки розмістити обсмажене м'ясо та гриби.

6. Залити заливкою з вершків, збитих з яйцями та спеціями.

7. Подрібніть цибулю і розкладіть її зверху на запіканці разом із натертим сиром.

8. Додайте кілька гілочок чебрецю для підсилення аромату.

9. Помістіть у попередньо розігріту до 190 градусів духовку і випікайте протягом 35-45 хвилин.

На сайті OBOZ.UA ви також знайдете різноманітні рецепти:

Related posts