Грибний пиріг без тіста: польський рецепт | FoodOboz
Пиріг з грибами є дуже популярною стравою в Польщі. Його особливість в тому, що тісто вимішувати не доведеться, тому що в основі звичайна картопля, яку потрібно відварити. Все швидко пропікається і виходить дуже смачно.
Ідея приготування смачної польської запіканки з грибами була представлена на Instagram-сторінці фудблогерки Юлії Сенич (yuliia.senych). Не забудьте покрити її смачною заливкою зверху!
Складові:
Інгредієнти для заливки:
Метод приготування:
1. Очистіть та відваріть картоплю, після чого викладіть її в форму, покриту пергаментом.
2. Придавити каструлею чи тарілкою,щоб сформувати дно запіканки (можна товкачкою). Діаметр форми 26 сантиметрів.
3. Обсмажте філе на вершковому маслі до появи золотистої скоринки.
4. Додати сіль і перець відповідно до вашого смаку.
5. На поверхні запіканки розмістити обсмажене м'ясо та гриби.
6. Залити заливкою з вершків, збитих з яйцями та спеціями.
7. Подрібніть цибулю і розкладіть її зверху на запіканці разом із натертим сиром.
8. Додайте кілька гілочок чебрецю для підсилення аромату.
9. Помістіть у попередньо розігріту до 190 градусів духовку і випікайте протягом 35-45 хвилин.
На сайті OBOZ.UA ви також знайдете різноманітні рецепти: