Оригінальний рецепт панкейків з карамеллю від Міши Кацуріна: відмінний варіант для сніданку.

Чоловік співачки Наді Дорофєєвої, ресторатор і музикант Міша Кацурін, поділився з українцями незвичайним рецептом панкейків, який підійде для сніданку.

Міша Кацурін у компанії свого сина продемонстрував, як створити повітряні та м’які панкейки з карамельним соусом і домашнім попкорном.

Це цікава ідея для сніданку, який сподобається і дорослим, і дітям.

Щоб приготувати панкейки, карамель і попкорн, Міша Кацурін використовує наступні складові:

Щоб приготувати панкейки, в одну миску Міша Кацурін викладає яєчні білки, а в іншу - жовтки. До жовтків додаємо молоко, борошно, пів склянки цукру, ванільний цукор, розпушувач і перемішуємо все до однорідності.

Білки з сіллю збиваємо міксером до пишної піни, порціями додаємо їх до жовткової маси та перемішуємо до однорідності.

Готуємо панкейки на розігрітій сковороді, попередньо змащеній вершковим маслом, приблизно по дві хвилини з кожного боку.

Щоб приготувати карамель, Міша Кацурін спочатку розігріває на сковороді пів склянки цукру, поки він не набуде коричневого відтінку. Потім повільно вливає теплі вершки і, швидко перемішуючи віничком, доводить суміш до кремоподібної текстури. На завершення додає столову ложку вершкового масла і знову ретельно перемішує.

Щоб зробити попкорн, насипаємо зерна кукурудзи на сильно розігріту пательні, накриваємо кришкою та чекаємо, коли попкорн розкриється. Паралельно розтоплюємо пів склянки цукру, висипаємо туди попкорн, перемішуємо та перекладаємо на пергамент.

Міша Кацурін пропонує панкейки, які подаються з гарячим карамельним соусом, кулькою ванільного морозива та хрустким попкорном.

Уся суть в соусі: кухар продемонстрував, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Related posts