Як смачно приготувати рибу з картоплею: легкий рецепт від фіналістки "Мастер Шеф"
Фіналістка популярного шоу "Мастер Шеф" Ольга Рябенко продемонструвала, як легко і креативно приготувати рибу з картоплею на одній сковороді.
Цього разу в своєму Instagram зірка дванадцятого сезону "Мастер Шеф" Ольга Рябенко поділилася рецептом надзвичайно смачної та ароматної страви з риби і картоплі.
Зірка "Мастер Шеф" використала дорадо, але за цим рецептом смачною буде будь-яка риба. Підійде будь-яка біла риба (сібас, кінг-кліп, мерлуза, судак, тріска, камбала). Можна використовувати і червону, але з білою буде краще.
Для цього рецепту "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:
Крім того, для заливки "Мастер Шеф" Ольга Рябенко використала 70 г оливкової олії, 1 ч.л. паприки, 1 ч.л. сушеного імбиру та 70 г води.
Рибу з шоу "Мастер Шеф" спочатку очищають, потім розбирають на філе та видаляють всі кісточки. Картоплю очищуємо і нарізаємо кільцями. Помідори також ріжемо на кільця, а часник дрібно подрібнюємо.
На розігрітій сковороді з однією столовою ложкою олії обсмажуємо часник разом з анчоусами протягом приблизно двох хвилин. Далі на часник укладаємо шар нарізаних кільцями помідорів, приправляємо сушеним базиліком і трохи підсолюємо. Завершуємо, розкладаючи зверху скибочки картоплі.
Поєднуємо всі складники для соусу і рівномірно заливаємо ними картоплю. Накривши кришкою, продовжуємо приготування до повної готовності картоплі.
Після цього на картоплю розміщуємо рибне філе, приправляємо сіллю та перцем, додаємо оливки і подрібнену петрушку. Поливаємо соусом і готуємо ще близько семи хвилин.
Вся суть полягає в соусі: шеф-кухар продемонстрував, як смачно приготувати картоплю.
Обожнюваний осінній ласощі: простий рецепт яблучного пирога з ароматом кориці.